VELG ET SEMINAR I FORHANDLING-SPSYKOLOGI

Hvordan påvirkes våre beslutninger av psykologiske faktorer? Hvordan påvirker din kommunikasjon forhandlingen Forhandlingspsykologi som fagområde gir innsikt i hvordan psykologiske mekanismer danner grunnlag for vår beslutningstaking og perspepsjon. Seminaret gjennomføres over 4 timer og leveres bedriftsinternt.

 

Dette lærer du

Gjennom seminaret vil den enkelte deltaker få solid innsikt i forhandling som fagområde og aktuelle forhandlingsverktøy med fokus på teoretisk innføring med praktiske eksempler. Gjennom seminaret vil du som deltaker få innsikt i mekanismer for påvirkning, overtalelse og forhandling. Seminaret leveres bedriftsinternt for å skape økt samhandling i deres virksomhet.

  • Forhandlingspsykologiske metoder

  • Forhandlingstaktikk og strategi

  • Hva er en vellykket forhandling

  • Forhandlingens 5 faser

 
Bråten, Ole-web.jpg

Spesialist innen forhandlingspsykologi

Bråten Organisasjon & Ledelse leverer forhandlingspsykologisk spesialkompetanse for bedrifter og organisasjoner. Daglig leder og kursleder - Ole A. Bråten har forsket på kommunikasjon og konflikthåndtering, drevet kommunikasjonstrening over flere år og bidratt internasjonalt med utvikling av forhandlingspsykologi som fagfelt.