LOGG INN

- Digital organisasjonsutvikling handler om mennesker, ikke teknologi 

Våre rådgivere har lang erfaring med å utvikle og implementere digitale læringsprosesser for noen av landets største virksomheter. Virtuelle utviklingsprosesser gjennomføres enten synkront eller asynkront. Hva er forskjellen - og hva passer deres virksomhet best? 

De fleste har i løpet av den siste tiden fått erfaring med live webinar over Microsoft Teams, Zoom, Google Meet eller andre plattformer for virtuell samhandling. Her benytter vi virksomhetens foretrukne plattform, for samhandling i sanntid - synkronisert for å skape en felles forståelse.

Her utvikler og leverer vi digitale utviklingsprosesser over 45, 60 eller 90 minutter. 

Alternativet er asynkrone prosesser - som vi ofte omtaler som e-læring.

Her kombinerer vi ulike pedagogiske læringsprosesser - gjerne med moduler med ulikt innhold, tilgjengelig når det passer den enkelte ansatte best. Du kan sammenligne dette med å se ulike episoder på Netflix - bare at filmene er videomoduler og mellom disse får du testet dine ferdigheter, feks i digitale simulering der du må ta dine egne valg i konkrete scenario. Slik kombineres teori og praksis. 

I digitale utviklingsprosesser kombineres vi ofte de to formene - med felles oppstart, individuelle oppgaver - og felles oppsummering.

Slik skaper vi hybride læringsformer som passer deres virksomhet - uavhengig av størrelse eller geografisk plassering.

Fyll ut kontaktskjema under for å komme i gang med prosessen! 

Digital organisasjonsutvikling

Vi leverer digitale foredrag, kurs og kompetanseprogram - skreddersydd for deres medarbeidere, team og ledere for å møte morgendagen med ny kompeanse og økt innsikt! 

Start prosessen med å designe deres utviklingsprogram i dag! 

Vi benytter kun din oppgitte informasjon til å besvare henvendeslen