TILBAKEMELDING INNEN 24 TIMER

Deres digitale organisasjonsrådgiver

Våre eksperter utvikler e-læringsprogram og webinar for virksomheter over landet. Vi er tilgjengelig med digital organisasjonsrådgivning på kort varsel. 

- Skaper felles kultur

Våre verdier, normer og virkelighetsoppfatninger definerer vår bedrift eller organisasjon i forhold til kunder, brukere, samarbeidspartnere og interessenter.

Når alle ansatte har tilgang til samme kunnskap, som online-kurs de kan gjennomføre felles eller individuelt - har alle ansatte samme grunnlag for å utøve sitt arbeid. 

Hva er viktig for oss - og hvordan gjør vi det hos oss?  

- Etablerer effektive læringsprosesser

Online-kursene vi leverer bygger pedagogisk på kognitiv læringspsykologi - for å skape maksimal effekt. Deres ansatte får en positiv læring med variasjon fra videoleksjoner, kunnskapstester og oppsummeringer. 

Gjennomsnittlig varighet på kursene er 45 minutter, som tilsvarer i innhold et fysisk dagsseminar på 6 timer.

Der kursene gjøres obligatoriske registrer de ansatte sin deltakelse og mottar diplom for sitt arbeid.  

- Tilgjengelig når dere trenger ekspertbistand

Våre fagprofiler er ledende fagpersoner, forskere og rådgivere innen HR, HMS, ledelse, sikkerhet og psykologi. 

Når deres virksomhet trenger ekspertbistand gjennomfører vi digitale konsultasjoner, lederstøtte, veiledning på kort varsel på måter som ikke tidligere var tilgjengelige. 

Vi har lang erfaring med å utvikle skreddersydde prosesser med bruk av ulike pedagogiske virkemidler for effektiv digital organisasjonsutvikling. Våre rådgivere har utviklet digitale utviklingsprosesser for noen av landets største virksomheter. 

Vi kan bidra med

  • Ferdig utviklede online-kurs innen arbeidsmiljø, ledelse og psykologi om leveres gjennom vår læringsplattform
  • Webinar eller virtuell workshop på deres foretrukne plattform (Våre rådgivere har bred erfaring med leveranser på etablerte plattformer som TEAMS, Google Meet, Pexip, Zoom mv)
  • Digital veiledning på individ, gruppe og ledernivå

Deres digitale organisasjonsrådgiver 

Fyll ut kontaktskjemaet og motta en skisse til hvordan vi kan bidra med digitale prosesser i deres virksomhet. 

I prosessen med å designe digitale læringsprosesser bygger vi på kognitiv læringspsykologi - for å bidra til å skape varig endring og læring.