TILBAKEMELDING INNEN 24 TIMER

 

 

 

 

 

 

 

Kampanje på kartlegging


Gjennom¬†kartlegging og analyse¬†bidrar vi til √• sikre et arbeidsmilj√ł som gir grunnlag for en helsefremmende og meningsfylt arbeidssituasjon, som gir full trygghet mot fysiske og psykiske skadevirkninger.

Nå inkluderer vi live digital feedback som del av våre kartlegginger. 

Kartlegging av arbeidsmilj√ł, organisasjonskultur og risiko¬†dekker lovp√•lagte krav.¬†

Vi hjelper dere √• stille de viktige sp√łrsm√•lene!¬†

Vi svarer innen 48 timer

Ønsker deres ansatte økt kompetanse?

Forhandlingspsykologi

Hver dag forhandler vi om goder, interesser og verdier. Dette er et kurs som tilfører et helt nytt perspektiv til deres ansatte - der vi går fra medvirkning til påvirkning! 

Les mer om kurset

Forberedt på endring?

Dette programmet har vært levert for grupper fra nød-og beredskap, til ansatte innen kontor og administrasjon. Er det ett kurs deres ansatte skal få med i år er det dette! 

Les mer om kurset

Bli bedre på kommunikasjon!

Her får deres ansatte lære hemmeligheten bak den profesjonelle samtalen - en kunnskap som frem til nå har vært tilgjengelig for politiets eksperter på intervjuteknikk. 

Les mer om kurset

Forebygg vold og trusler

Vårt grunnkurs som er levert virksomheter over hele landet er nå digitalt - og tilgjengelig for alle ansatte i deres virksomhet i opptil 12 måneder.

Les mer om kurset

HMS for ledere

Helse, miljø og sikkerhet er et konkurransefortrinn. Målet er at du skal få innsikt til å lede et inkluderende arbeidsliv med lavt sykefravær, høy produktivitet og effektivitet.

Les mer om kurset

Konflikthåndtering

Møter med konflikter er krevende - men god konflikthåndtering kan læres. Tilfør praktisk kompetanse for de ansatte med dette kurset! 

Les mer om kurset

Ta direkte kontakt

 

Ole Andre Br√•ten er spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi og besvarer gjerne deres sp√łrsm√•l vedr√łrende kartlegging.¬†

braten @ organisasjonspsykologisk.no

Eller benytt kontaktskjema her