TILBAKEMELDING INNEN 24 TIMER

Forhandling er et psykologisk spill

Hver dag forhandler vi om goder, interesser og verdier. I alle situasjoner der du skal oppnå noe, trenger du innsikt i forhandling.

Gjennom et psykologisk perspektiv lærer du hemmeligheten bak påvirkning og overtalelse. Du blir kjent med dine egne naturlige forsvarsmekanismer og hvordan forhandlingspsykologisk taktikk kan endre spillet.

For spillereglene er ikke de du tror.

Les mer om kurset
 

Mentalt beredt

Et inspirerende onlinekurs der våre eksperter deler praktiske strategier og metoder til bruk både i jobb og privatliv. Her vil du lære mer om hvordan du kan stå støtt i omstilling, endring - konflikt og krise ut fra praktiske, forskningsbaserte verktøy du kan benytte på jobb og privat.

Kurset er utviklet ut fra vår lange erfaring som rådgivere i slike situasjoner - der vi har samlet praktiske verktøy for å møte et bredt spekter scenario, i ett og samme program. 

Les mer om kurset

Profesjonell kommunikasjon

Dette kurset i profesjonell kommunikasjon er utviklet for alle som gjennomf√łrer samtaler der det er √łnskelig med et objektivt perspektiv. Gjennom innsikt i hvordan vi kan strukturere profesjonelle samtaler - og forst√•else for hva som vil p√•virke oss, st√•r vi langt sterkere i planlegging og gjennomf√łring av profesjonell kommunikasjon.

I kurset vil du bli trent i de samme kommunikasjonsteknikkene som politiet har utviklet over flere år - for å kunne innhente objektiv informasjon med strukturert samtalemetodikk.

Les mer om dette kurset